Digitale belastingbalie

In deze digitale omgeving kunt u snel en gemakkelijk uw WOZ- en belastingzaken inzien en regelen. U kunt bijvoorbeeld:
  • uw taxatieverslag inzien
  • uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen direct en gemakkelijk betalen via iDeal
  • uw rekeningnummer en contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer) wijzigen
  • bezwaar maken
  • automatische incasso aanvragen, wijzigen of stopzetten
  • kwijtschelding aanvragen
  • uw hond aan- of afmelden
  • betalingen raadplegen

Inloggen met DigiD

U kunt alleen inloggen op de digitale belastingbalie als u degene bent op wiens naam de aanslag gemeentebelastingen staat. Staat de aanslag gemeentebelastingen op naam van uw partner of huisgenoot? Dan kan alleen uw partner of huisgenoot inloggen met diens DigiD.

De digitale belastingbalie is persoonlijk, hiervoor dient u eerst in te loggen met uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de DigiD afbeelding of op de verwijzing hieronder om in te loggen. U wordt dan doorverwezen naar de beveiligde site van DigiD. Na het inloggen komt u automatisch terug op de beveiligde pagina van de digitale belastingbalie.

Let op! U ziet alleen informatie over zaken die op uw naam staan.

Wat is DigiD?

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Het duurt enkele dagen voordat u uw DigiD thuis ontvangt. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.

Vragen?

Hebt u vragen over het gebruik van de belastingbalie? Neem dan contact op met de gemeente. Het telefoonnummer is 14040.
Meer informatie over WOZ en belastingen vindt u op de website van de Gemeente Veldhoven, www.veldhoven.nl.

Inloggen met eHerkenning

Ondernemers moeten inloggen via eHerkenning met gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft hiervoor een inlogmiddel nodig van minimaal niveau EH2+. Klik op de eHerkenning afbeelding of op de verwijzing hieronder om in te loggen. U wordt dan doorverwezen naar de beveiligde site van eHerkenning. Na login komt u automatisch terug op de beveiligde pagina van het digitaal loket

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw eHerkenningsmiddel aanvragen op www.eherkenning.nl. Met uw eHerkenningmiddel kunt u als ondernemer bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.